13.6.2016

Desucon - viikonlopun aloitus (osa 1/2)

Yksi kirjatentin opuksista.
Desucon viikonloppu alkoi hyvin arkisissa merkeissä. Kävin aamulla tenttimässä Japanin perinteisen kulttuurin kirjantentin yliopistolla. Tämän kyseisen kirjatentin oli alunperin tarkoitus olla viikkoa aiemmin, mutta opettaja oli unohtanut antaa koepaperin tentaattoreille... Raapusteltuani muutaman lyhyen esseenpätkän kävin yliopiston ruokalassa nauttimassa maukasta lohikeittoa lounaan merkeissä. Sen jälkeen riensin takaisin Kortepohjaan pakkaamaan loputkin tavarat viikonloppua varten, ja suuntasin linja-autoasemalle odottamaan kello kahden bussia Lahteen.

Linja-autossa on tunnelmaa.

Lahdessa minua tuli vastaan serkkuni, joka oli luvannut kyydittää minua Orimattilan ja Lahden välillä coniviikonopun ajan, ja päätyi lopulta ostamaan itsekin desurannekkeen ja liittymään viikonlopun conikävijöihin. Kävimme hakemassa Hesestä kirjaimellisesti fast foodia, ja sitten kiirehdimme jonottamaan rannekkeita Sibeliustalolle. Saavuimme vasta avajaisten alkamisen jälkeen, joten jono oli lyhykäinen ja pääsimme nopeasti sisään.

Desucon ranneke kesällä 2016.

Kävimme pyörähtelemässä ympäri Metsähallia ja ihailimme ihmisten upeita cosseja, vaikken nyt ihan kaikkia hahmoja tunnistanutkaan. Deadpoolin tunnistin kuitenkin jo heti sillä aikaa kun pyörimme etsimässä autolle parkkipaikkaa, sillä Deadpoolin puku on sen verran ikoninen, että sen erottaa kauempaakin kauempaakin. 

Puusepän salissa alkoi kello 18 luento nimeltä Japanin kieli ja kerronta, joka oli yhtä aikaa sekä mielenkiintoinen että viihdyttävä. Luennon jälkeen kävin karaokehuoneessa laulamassa kaksi animetunnaria, mukaanlukien Porno Graffittin Melissan, joka nyt vain on pakko laulaa joka conissa. Kaikenkaikkiaan perjantai oli hyvä alku leppoisalle viikonlopulle.  


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tällä hetkellä anonyymit kommentit ovat sallittuja. Kommentoithan hyvällä maulla niin ne ovat sallittuja jatkossakin! ʕ·ᴥ· ʔ